úterý 14. října 2008

Má Mgr. Radovan Kaluža skutečně kapavku?

O tom, že má Mgr. Radovan Kaluža kapavku, se spekuluje již delší dobu. Zkusíme přinést několik důkazů podporujících tuto domněnku.

1/Anální výtok

Wikipedie praví "Ženy i muži s rektální (konečníkovou) kapavkou mohou mít anální výtok, perianální (kolem análu) svrbění, tenesmus (bolestivé nutkání na stolici nebo močení) a rektální krvácení. Proktoskopie (instrumentální vyšetření rekta) ukáže zapálenou slizniční membránu s malým množstvím slizu." (zdroj zde)

A jak jinak, než jako výtok z konečníku, označit slovní průjem, kterým nás Mgr. Kaluža oblažuje? Laskavý členář posoudí zde, zde, nebo třeba tady.

2/Radovan se pořád drbe jako opice

Radovan se pořád drbe jako opice. Možná i proto firmu pojmenoval "banán". Ale to se dostáváme na tenký led spekulace. Nuže přestaňme spekulovat a povězme si další zajímavost o kapavce:

Bez efektivní léčby se může rostoucí infekce rozšířit na nadvarle (epididymis), varlata (testes) nebo prostatu, projevující se navenek bolestí nebo svrběním šourku. Následkem takto rozsáhlé infekce může být neplodnost. Pokud nemoc dojde až do stádia neplodnosti, budeme ji považovat za dar z nebes a zásah prozřetelnosti.

3/Radovan žije v neustálých bolestech

Jak jinak, než jako působení nepřetržité řezavé bolesti a tišících léků, majících tuto bolest tlumit, si vysvětlit toto??



Kapavka je hrozná věc. S Mgr. Radovanem Kalužou cítíme a doporučujeme antibiotika a hypermangan. S léčbou je třeba začít co nejdřív. Byla by škoda o tebe přijít, magistře.

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

http://www.janchvistek.cz/ukazky-nasich-praci

http://www.janchvistek.cz/

TOPlist